Bubbles



Faktum






Faktum är att jag egentligen älskar Street-stilen! Det har jag alltid gjort även om jag själv inte lyckats bli så "streetig" av mig. Men jag går och fnular på om jag ska beställa hem dom här prylarna i alla fall... För dom är såå jag!!! Ska. Ska inte. Ska. Ska inte. Ska. Ska inte. Ska...?

Vad gör jag?



Linda, kan du lista ut vad jag gör just nu? Haha, det är skiiiiitsvårt ju!!! Jag får inte till det alls, men nu har jag i alla fall också övat lite! ;) Någon annan som kan lista ut vad jag sysslar med?

På g igen

Så där, nu är jag nog på g igen! Och enligt statistiken så verkar ni inte ha lämnat mig trots att det varit dötrist här! Man tackar! :)

Bara så ni vet

Har tyvärr inga bilder att visa för tillfället, och ingen tid till att foto-inspireras heller. Så det får vara lite dött här i sisådär några dagar. Bara så ni vet liksom. :) Dock kan jag bara snabbt berätta att jag precis kom hem från min vän Sandras möhippa. Höjdpunkten på dagen var helt klart när vi sumobrottades! Dom där dräkterna man har på sig är helt sjuka alltså. Man såg urlöjlig ut, och fy va kul det va!!


Farmor och jag



Min farmor bor numer i Småland istället för i Skåne. Det som är så bra med det är att nu kan jag träffa henne så mycket oftare än förut. Det är lycka.

Salt och peppar




Mitt salt och pepparkar går i vitt. Det är stilrent och snyggt tycker jag. Sen är det väldigt kul att dom ser ut som tärningar uppifrån.  

Inga hål här inte!



Jag var hos tandläkaren i förrgår... Inte ett endaste litet hål hittades och det firade jag med lite sött förstås! :)

Alltså det här, haha



Pure Coral




Pure Coral är faktiskt ett måste på nagellackshyllan.

Frukost ute




Det blev frukost ute idag. Skönt.

Hurtbulle



Jag har precis varit ute och gått i mina nya promenad-dojjor från Stadium Outlet. Jag fick dom för halva priset och är supernöjd. Ja, sen är det ju lysande gröna detaljer på dom, men är det någon som kan stå ut med det så är det väl jag. :) Dom är mer lysande än vad bilden visar.

(OBS. Jag är ingen hurtbulle. Tvärtom, jag är alldeles för lat. Men IBLAND och under vissa perioder får jag i alla fall för mig att jag ska röra lite på mig. Och tur är väl det, för en gång är bättre än ingen gång.)

Noah och mamma Fina




Noah och faster Lisa





Noah





Förra veckan träffade jag även för första gången den här sköna lilla killen - Noah! :)

Gobitar




Jag har varit i Huskvarna en vecka. Där träffade jag bland annat dessa gobitar - Louise, Fina, Anna och Lisa! :) Inom en snar framtid kommer jag nog visa fler bilder från då, men det hinns inte med just precis exakt nu.

Armband



Jag har fått dille på sånt här nu. Armband.

 

(Bild tagen av Sofia)

 


Geisha




Sötnöten! ;)


Hjo





Har missat att visa bilder från den första semester-trippen. Vi var i Hjo (bilderna ovanför) och i Gränna (bilderna nedanför).



Mamma och syster





Göteborg över en kväll









Vi är så himla töntiga haha! Love you syrsan!

(Bilder tagna av Mamma)