Syskonskaran Bergman

image153


Soffsen och Simpen. Ni två är alldeles alldeles underbara! Visst kivas vi ibland, men vad gör det? Jag tycker om er ändå! =)

Lyssnar på just nu: "Why Georgia" - John Mayer


Back to reality

Väl hemma igen inser jag vilken otrolig förmån jag haft som fått åka på en sådan otroligt underbar resa. Vilken förmån att få se dom saker jag fått se och vilken förmån att få lära känna dom jag ännu inte hade lärt känna. Vilken förmån, jag säger då det.

Det var så skönt att släppa taget ett tag. Att bara få åka iväg från tankarna som vilar här. Men nu är jag tillbaka, och skönt nog upptäckte jag precis att det inte är så farligt som jag trodde. Det kommer ordna sig. Till och med jag kommer klara det här. Whitney Houston och ITM studion - here I come!

Vad fort det har gått! Nu är det liksom redan över. Usa är förbi. Tråkigt, men jag är nöjd. Riktigt nöjd.Lyssnar på just nu: "You're Glowing" med The Elms

Los Angeles

Sitter pa ett internetcafe i sjalvaste Hollywood. Hotellet ligger precis i narheten. Omradet ar inte sa speciellt. Ganska sunkigt faktiskt. Men resten av L.A. ar riktigt frascht! Vi har hunnit med mycket an sa lange. Beverly Hills, Shopping, Universal Studios, West Angeles Church, NBC, MI med mera och mer blir det. Man ar sa nojd! Ser fram emot morgondagen da vi ska till Santa Monica for att sola och bada! Hoppas pa gardagens vader imorgon! =)

Hoppas ni har det bra borta i Sverige! Och syster... Jag saknar dig oxa! See you soon! KRAM