Home sweet home


Då var vi hemma i Sveriget igen. Skönt trots att vi haft det grymt bra där borta. Vi hade lite otur med vädret och kunde inte göra allt som vi hade planerat, men jag är såå nöjd! Det har varit jätteskönt att vara där borta och nog kan jag rekomendera Florida alltid! Är det bara fint väder så är det hur härligt som helst! =) Nackdelen var att det blåste så mycket och att det var snorkallt i varenda butik o restaurang på grund av värmen ute och en extrem effektiv luftkonditionering inomhus. Men som sagt, är det bättre väder så slipper man förmodligen många vindar (som i och för sig var varma) och att det är kallt inomhus kan man leva med! Värt!

Bilder kommer nog dyka upp så småningom.

Nu vill jag sova. Vi flög bort en hel natt.

Florida... Vi njuter!


image280

LATTJO och GRATTIS


Nu sitter jag här, färdigpackad och klar inför resan... Väntar på bror, ska åka med honom hem till Hovsta för att sova där så pappa smidigt kan skjutsa mig och syster till Arlanda imorgon bitti.

Vi åker verkligen imorgon... LATTJO TILL TUSEN!!! WOOOHOOO!!!!

Och appro på pappa... Missade ju totalt att gratta honom på bloggen när han fyllde 50 år, det måste jag ju göra!

GRATTIS PAPPA ÄN EN GÅNG! JAG ÄLSKAR DIG, DU ÄR TOPPEN!!!

image275


Pappa är skön. En riktig spjuver.

Och sen vill jag säga några ord till mamma också. Jag beundrar dig!!! Om jag blir mamma någon gång så vill jag bli som du! ÄLSKAR DIG!!! En blomma får du här:

image279

Tack och hej för mig på ett tag!