Påskpynt
Det är inte mycket till påskpynt hemma hos mig inte (jag har lite svårt för högtids-pynt). Fast en skål med lila påskäggsgodisar tyckte jag kunde passa. 

Joråsåattevisstvettu
Joråsåattevisstvettu, då har jag alltså suttit ute i det sköna vädret större delen av denna dag. Urhärligt! Och allra bäst mådde jag förstås den stund då jag kompletterade det hela med en kopp kaffe, muffins och vattenmelon.

Sommardäck
Häromdagen såg det ut ungefär så här. Jag var hemma hos pappa och lät honom jobba medans jag kollade på. ;) Han bytte till sommardäck på min firmabil. Jag satt bredvid och roade mig med ett linslock och ett par örhängen.

Premiär för i årFör en stund sen premiär-använde jag uteplatsen för första gången i år. Jag bläddrade i en inspirerande inredningstidning och njöt av att jag rensade ogräs igår. Nu är det bara fint sällskap, nybakade bullar och saftglas med sugrör i som fattas ju. :)

Ps. Den där rosa lampan på bilden... Den skulle jag inte säga nej till.

Ny favorit

Jag gillar sjalar och äger ett flertal i olika färger och mönster. Här ovan syns en ny favorit som jag är väldigt nöjd med. Åh, dessa ljuvliga sjalar. Det får inte bli sommar för fort nu, för jag vill kunna använda dom ett tag till! :)

Snygg. Som. Få.

Min älskade och underbara, närmaste och bästa vän Mikaela. Snygg. Som. Få!

Mickan

FredagsfintÅh, denna ljuva känsla... Jobbet är klart för veckan. Det stora diskberget är borta. Allt som legat utspritt i hela lyan är på sin plats. Golvet är dammsugat. Nya tulpaner står på bordet. Åh, nu är det fredagsfint och nu kan jag med gott samvete ta helg! :D

Knäcke

Får det lov och vara lite knäckebröd? Med en sån här fiffig Knäcke-box så är det väl ett självklart val eller?


Fina flickor


Rebecka, Elaine, Elin, Linda, Jessica, Helena, Mikaela och Malin. Det är alltså dom fina flickorna jag hänger med varje onsdagskväll. Och inte nog med det, vi har ju en till Linda som är med oss också!! Fast hon är på Nya Zeeland just nu (fubb).