The end of the story - Såpbubblor

Här avslutades våran roadtrip. Love you sis! See you soon! :)

Vattenbus


Bollkastning och chillHav och sandstrandSimon och Esther i YstadHos FarmorPromenad i Skåne


Kiviks marknad
Det blir många härliga bilder på min älskade syster... Men vad gör det?
Hon är ju snygg som få hallå!


På väg till Malmö city

Rosa brallor och gladiatorsandaler
Min syster har ett par grymt snygga rosa brallor och ett par grymt snygga gladiatorsandaler! Mmm, I love it!

Fint lägenhetshotell i MalmöSofia leker med elden...Blå stuga i KarlskronaLite blandatMycket sånt här blev det, mysigtMiddagsdags och på loppisVästervikCampinglivetHemma igen

Nu är jag hemma igen! Trots knepigt väder så har jag och syrran haft det riktigt mysigt/trevligt/roligt/flummigt på roadtripen! Imorgon kommer bilder! Håll utkik vettja!

Roadtrip

Vi har det rätt bra... Just nu belägna i Malmö.


Salem Al Fakir


För mig började roadtripen redan igår då jag tog bilen hit till Jönköping. Och som en underbar start på våran roadtrip så hade Salem Al Fakir spelning här. Öööööörooooongooooodis så det heter duga (och lite ögongodis också faktiskt)!Nu drar vi vidare! Vi får se om vi följer solen eller Salem Al Fakir, man fick ju mersmak liksom! ;) Hejdå!

RoadtripÄntligen dags för roadtrip med syrran! Hon och jag och en bil i två veckor - underbart skoj ska det bli! Och det blir kul och spännande att se vart vi hamnar nånstans. Följa solen är ett förslag som jag gillar, hoppas bara att det blir lite mer sol i landet än vad det är just nu.

Hemma hos migTorrt

Det är ganska torrt här nu, jag vet. Men jag sover i mina föräldrars källare denna vecka (på grund av en alldeles för varm lägenhet) och några bilder lyckas jag inte föra över till datorn. Nästa vecka åker jag och syrran dessutom iväg på en roadtrip i två veckor så då blir det säkert ännu torrare här. Men den som väntar på nåt gott, ja du vet...