Herr & Fru Blomfeldt

Ännu ett otroligt fint bröllop är över. (Amanda - det borde vara olagligt att vara så vacker som du!)

Linda och jag, igen.

Bordsgrannar
Rebecca och Gabriel.

Amanda & Marcus
Linda och jag
Linda och jag var på bröllopspartaj i lördags. Visst va vi fina!? ;)

Mikaela
Gårdagen spenderades med denna härliga brud! Vi promenerade runt i Örebro city, vi käkade på La Baguette, vi satt på parkbänkar vid slottet, vi slickade i oss glass, vi tog en tur i Stadsparken, vi kollade på film, vi drack te och vi pratade en massa. Med andra ord: Det var en tipptoppendag! :)

Music maestro
Pappa håller på och lär mig spela gitarr. Vi får se hur det går. Jag är inte så säker på att jag fick alla hans musikaliska gener nämligen... Jag fick nog bara en del av dom... Skit också! ;)

Uteplats-pimp
Jag har nu börjat pimpa min uteplats för i år. Först ut blev två krukor att hänga på väggen. Blommorna går i vitt och ljuslila vilket jag tycker passar bra till den ljusgröna väggen som är.

Vykort
Tuffa vykort va? Dom kommer jag aldrig skicka iväg. :)

Shining like a star, hard as a rock.Ja men precis... Sprayburkar i blandatgröntochlila! Det är ju när vardagligt tjafs blivit förpackat snyggt som jag tycker det blir så kuuul! :P

KylväskorMina lunch-kylväskor är mer lysande än vad jag trodde att dom skulle vara när jag beställde dom. Fast det gör inget, jag kan nog trivas ganska bra med dom här... :)