Tänk vilken underbar dagIgår gifte sig mina vänner Miriam och Oskar.Oskar & Miriam Gerdin... Det klingar fint! :)Linda var en av alla gäster.Även Andreas och Alice var där.Det bjöds på god drink innan festen körde igång.Det ljuvliga (och aningen suddiga) brudparet.Världens skönaste brud är ute och tar lite luft och visar glatt upp sina ringar.Slående vacker var hon!Bröllopsfesten bestod av allt möjligt kul, bland annat den traditionella sko-leken.Och en tävling. Bruden med mor och systrar mot brudgummen med far och bröder.Miriam gick självklart in helt och hållet med vinnarinstinkt. Vem som vann minns jag tyvärr inte.Slutligen en bild på brudparet som tackar för sig. Tänk vilken underbar dag.

Vackra vita vinterland

Salem Al Fakir

Han är bara så himla härlig.Och han gör så bra musik. Han spelar alla instrument själv på sina skivor (förutom blås), är inte det bra gjort!? Musikalisk upp till tänderna och lite till liksom. Hej och hå. Kul att han ska vara med i Melodifestivalen också och att han snart kommer ut med en skiva till. :)

Skön på något visNär solen är som vackrast
Dizzy up the girl

Barnvakt

Tack Linus och Rakel för att vi fick den ljuvliga äran att vara barnvakt åt "Lilleman" i torsdags! :)

Ps. Vi tänkte kidnappa era fyra ungar medans ni var borta (för dom är ju så SÖTA). Men sen kom vi på att ni skulle ju fatta på en gång vilka som hade snott dom... Så vi lät dom vara. Ds.

Hemma hos mig
Mamma och Pappa fick ABSOLUT INTE slänga bort alla deras gamla LP-skivor när dom flyttade ifrån huset. Nej nej, STOPP! Man kan ju använda dom som väggdekoration istället för sopor! Nu är mitt kök snart färdigpimpat, bara ett vitt köksbord som fattas.  

Med andra ögon än mina egnaIbland önskar jag att jag såg världen och mig själv med andra ögon än mina egna. Det skulle vara så himla intressant.


Bakis-dag...


...och då menar jag alltså inte att jag är bakis, utan att jag har bakat idag. :) Chokladmuffins och Farmors goda hälsobröd blev det. Kan det hända att jag är på väg att bli huslig tro? Man kan ju alltid hoppas...


Men med lite mer vatten var saken biff
Och jag som trodde det var kört när jag vaknade imorse och såg att mina tulpaner var sjukt ledsna. Men med lite mer vatten var saken biff. Nu är mina tulipaner hur glada som helst igen. Finnemang.

Kvällens sysselsättning

Kvällens sysselsättning: 
Få inspiration från H&Ms home-katalog.
Ta det lilla lugna. 
Hugga in på Twilightböckerna jag lånat.
Sussa sött.
Och därmed bli helt frisk (har varit sjuk, men är snart fit for fight igen).

Tulpanens DagMamma kom förbi med ett knippe vita (snyggt) tulpaner så här på Tulpanens Dag. TACK finaste mamma, I love them! :)

GRATTIS!!!

GRATTIS världens bästaste storebror! 25 år är inte illa! :)

Färggrannt
On our way home
På väg hem från Sofia förra helgen, i fiiiiint vinterväder.

TomteblossaJag kände att jag ville tomteblossa lite nu innan jag slänger ut julen. :)

Avatar
Jag var och såg Avatar (i 2D) med Soffan och Mickis för några dagar sedan. Jag har nu kommit fram till vad jag tycker om den. Den var bra och värd att ses, men inte så mycket mer än så. Många älskar den, fast smaken är ju som baken har jag hört. :)

För kallt

Idag när jag var iväg på jobb så stod temperaturmätaren i bilen på 29 minusgrader. Jag upprepar: TJUGONIO MINUSGRADER!!!

Inte konstigt att bilen aldrig blev varm och att jag frös ihjäl. Jag som gillar vintern kan väl nu hålla med om att det är för kallt och att jag längtar till sommarsolen.


Lovely socks from Memphis
TACK älskade storasyster! :)

Junior Mints
Nu behöver jag inte åka till Usa längre för att hitta dom här godbitarna. Dom finns på Lagerhaus. Min syster kom hem med dom till mig härom veckan. Man tackar ja. :)

Jul jul strålande jul

Blandade bilder från julafton 1 (med far) och julafton 2 (med mor):