Nu är det minsann jul härFörra året fick jag inget plocka-fram-julen-ryck, men annat blev det visst i år... Nu är det minsann jul här.

Äntligen säsong
Far och sonMiriamI måndags träffade jag min vän Miriam. Hon är verkligen en helt fantastisk kvinna. Hon är vacker, hon är rolig och hon har ett hjärta av GULD! Och snart blir hon fru Gerdin också, hur underbart är inte det!?

New MoonIgår var kvällen då det hände. Kvällen då jag, Rakel och Anna träffades på sf för att se New Moon! Vilken ren och skär lycka. ;) New Moon slår inte Twilight, men den var så pass bra att jag kommer köpa den sen och typ titta sönder den. :) Men för att förklara skillnaden så skulle jag säga att Twilight hade mer fin romantik i sig medans New Moon hade mer humor i sig. Så skulle jag säga. Japp. Och tack Rakel och Anna för att jag fick mysa med er i biosalongen. Ni är goa som få!

Vid RynningevikenMammaLite nytt till kameranFörst ut är en fjärrutlösare så att jag kan ta kort på mig själv... För det händer att jag gör det, ja.Sen en Pop-Up Flash Diffuser att sätta framför den inbyggda blixten så att föremål/personer jag tar kort på inte blir för bleka när jag använder blixten. Bra att ha så här i mörka vintertider.Sist ut, en testbild. Både fjärren och diffusern fungerar klockrent! Sen har jag två nya objektiv också, det gör ju en hel del! :) Fast nu har jag köpa-grejer-till-kameran-fasta till efter jul...

Hejdlöst god paj a la mammsen
Vatten
Bilder från morgonpromenixen
Jag + Romantiska komedier = Sant


Tre underbara kids


Jag och Bettan var barnvakt åt Hugossons i fredags. Bilderna blev lite suddiga, men man ser att dessa tre underbara kids är väldigt söta och busiga i alla fall. :)

Ljus
Dum

Ibland önskar jag att jag var lika dum som Underbara Clara. :)

05.57 - skjutsade Simon till tågetAmanda på besök
Wayne's Coffee

Dragkedja
!!!THE GIRL IS BACK IN TOWN!!!

Min kamera är tillbaka och min dator är som ny igen och det är min snälla storebror som ska ha cred för det! Thanks a lot!