En tidig morgonJag vaknade alldeles för tidigt imorse och kunde inte somna om. Det finns en del nackdelar med det, men även en hel drös med fördelar. En av dom är t.ex. att man kan ta sig iväg på jobbuppdrag tidigare än vanligt och därmed får uppleva den vackra soluppgången längs med vägarna.

OplaneratÄr det bara jag som blir glad av sånt här? Jag skulle ut på en morgonpromenix och möttes av dessa tre färgglada cyklar utanför porten. Så oplanerat och så vardagsfint! :)

Mysfaktor 1000!!!
Min syster bloggade om dom här mjukis-dressarna i veckan. Jag har inte kunnat släppa tanken på dom sen dess... Dom är ju så fantastiska att jag nästan svimmar. Nog för att jag skulle se ut som en gravid kossa i en sån (jo sofia det är sant haha), men jag skulle vilja ha en ändå! Snacka om mysfaktor 1000! Sen är det ju det här med färg... Det finns massor att välja på! Här ovan är mina favoriter. Tack och lov är dom så dyra att jag tyvärr inte får köpa, för annars hade jag gripits av svår beslutsångest nu. ;)

Turkosgrönt
Turkosgrönt är skönt och jag säger det funkar.


Snygg som få
Mikaela är snygg som få. Visst!?

Chokladmässa


Joråsåatteee. Igår åkte jag, Mickis, Becka och Patricia till Askersund för att gå på chokladmässa. Det var gott! :)

Bad hairday yesterdayJag tackar Gud för den person som uppfann mössan. Punkt.

I Beckas fönster
Salem med bandHelt fantastiskt var det. I'm in loooove. ;)

Party partyIgår kväll var kvällen då vi drog till Ritz för att lyssna in Salem Al Fakir. Här ovan ser ni Marian, Mickis, Becka, Henke och Maarit. :)

BlommigtI mammas kök står den här. Den är fin i sig själv men mot hennes vita vägg, svarta stolar och gröna filt är den extra fin.

Hemma hos Becka

Igår var jag hemma hos Becka! Hon har väääärldens mysigaste lilla krypin till lägenhet! Hon bjöd på en massa godsaker. Färsk pasta med lax, kaffe, smoothie med jordgubb och lakritssmak, chokladpraliner och sist men inte minst så bjöd hon på trevligt sällskap! :)

Mild vaniljJag är verkligen inte den som alltid dricker te, men den här smaken ser jag i alla fall fram emot att testa. Jag ska bara köpa mjölk först och invänta en riktigt kall kväll, sen så ska det testas minsann. :)