Gofika
Gift med en bonde (bildregn)

Mamma har gift sig med en bonde och var inte sen med att lära sig hur man kör traktor. Hon skötte sig utomordenligt bra den dagen då jag var där och kollade läget en sväng. Att skörda stod på schemat. Vädret var dessutom jättefint så mat o fika ute i det fria var ingen dum grej inte:Watch out!
Finbesök


Farmor, pappa & Ilse, farbror och bror.

SmyckenSalladslunch


Ikea katalogenNya Ikea katalogen hade kommit idag, skoj! Jag har precis plöjt igenom den och som vanligt finns det mycket jag börjar sukta efter. Förändringar i hemmet är dessutom något jag planerar så det passar ju egentligen bara jättefint. 

Ps. Jag är en sån där sidvikare och inringare av allt som jag vill ha i kataloger, och sist en ny från H&M kom slutade det med att när jag kom till herrarnas del i tidningen började jag ringa in stiliga män istället för kläder... Haha, jag bjuder på den!

Senaste tillskottet
Mitt senaste tillskott i sjal samlingen.

Normala till tusenMin syster och jag vi har alltid varit väldigt normala... Det är liksom inget snack om saken.

SkönheterDessa skönheter har fått pryda min uteplats i sommar. Jaa.. I alla fall ett litet tag, tills jag glömde sköta om dom. Vattna och sånt ni vet.. ;)

Lunch med pappaEfter en lång promenad med pappa förra veckan så satte vi oss ner och lunchade inne i stan:
Det smakade fint med buffé på Bells. Tack för sällskapet pappa, värt!


Plåtisar
Dessa schyssta (<----- jobbigare ord att stava finns inte) plåtisar från Lagerhaus står i mitt vardagsrum/sovrum just nu. Tomma och oanvända och på helt fel plats. Dom ska ju stå i köket tycker jag, men där är det fullt och det lär jag mig visst aldrig. Idiotiskt. Men jag har planer på att inom en snar framtid antingen flytta till en lya med större kök eller också planera om mitt nuvarande kök. Mm just det, den dagen den glädjen.

50 unga år

Bilder från när mamma fyllde 50 unga år! Snacka om fräsch 50-åring! Det var kalas gånger två och det bjöds på en massa gott förstås.

Söta kids

Måste visa några söta kids bara:Först en liten tjej som heter Ellen (Stefans barnbarn, bilder från bröllopsfesten i juli).Och sen Isak i min systers famn (Johan och Teresias son, bilder från 50 års partaj hos mamma).

Promenad med pappa
Häromdan var det dags för promenad med pappa. Perfekt väder, perfekt sällskap! :)

TACK hörrni

TACK för svaren hörrni - superkul med respons faktiskt! Ni som inte svarade, det är inte försent! ;) Nej men, vill man inte svara eller helt enkelt inte vet hur man gör så är det superlugnt. Jag kommer självklart fortsätta blogga ändå, det är nämligen så roligt och det krävs bra mycket innan jag ska sluta blogga! :) Snart kommer bildinläggen flöda fram här igen, men det kanske dröjer till imorgon. Kram på er!

Kom igen nu, svara!

Det finns stunder då jag funderar på att sluta blogga för att jag inte riktigt är säker på om denna bloggen fyller någon vettig funktion (mer än att jag tycker det är roligt). Vad säger du då? Jag skulle bli så glad om jag fick höra vad just DU tycker om den här bloggen. Varför har du kommit hit och varför återkommer du (om du nu återkommer)?

Kom igen nu, svara! Allihopa! För min skull! :D


FavoritlackDet här är mina favoritlack just nu. Korallrosa och turkosblått från H&M som syster och jag visar upp. Det är liksom ett enda stort MUMS på dom båda!


Istället för det diskretaHade någon sagt till mig för tre år sedan att jag framöver skulle bära kläder i andra färger än det diskreta svarta, bruna och mörkgråa så hade jag förmodligen flinat lite, höjt på ögonbrynen och letat efter dennes korsade fingrar bakom ryggen... Skönt ändå att tiderna förändras! :)

Mysigt
Mysiga Sofia i mysiga Sigtuna. Försenade bilder, men vad gör väl det!?

HJÄLP TILL!!Den här bilden alltså... Det är inte okej! Gör som jag och HJÄLP TILL!! 

Sms:a KATASTROF till 72910 så bidrar du med 50 kr.

Sms:a AKUT TORKA till 72900 så bidrar du med 100 kr.