Åh, ta mig tillbaka till 90-talet!






Jag bara måste dela med mig av dom här bilderna, tagna från ett fotoalbum hos mina föräldrar. Alltså, en gång i tiden var jag het som en nygjord pannkaka. Och inte nog med det, jag älskar det här med toffsar mitt på huvudet, blommiga tights och färgglada kläder i största allmänhet. Åh, ta mig tillbaka till 90-talet!


Lanna





Igår åkte jag och Bettan till Lanna för att softa några timmar. Helt jätteunderbart!

Färsk ananas och Michael Jackson



Bettan och jag päste i Stadsparken igår. Vi mumsade i oss salta pinnar, jordgubbar, melon och FÄRSK ANANAS som för övrigt är HUR GOTT SOM HELST! Mmmmm.

---

Lyssnar på just nu: Michael Jackson så klart. Jag har en underbar samlingsskiva med honom. Åh, det var längesen jag lyssnade på det här. Kära nån, han var verkligen kung redan på Jackson 5 tiden...
R.I.P Michael.


Maxi yatzy




Perfekt att ha med sig i väskan under sommaren.

Ronnums Herrgård







För några dagar sen sov jag på det finaste och mysigaste hotellet jag någonsin sovit på! Hett tips:
Ronnums Herrgård. Ligger strax utanför Vänersborg.

Mor och far



Tropisk juice och jordgubbar



Midsommar - Mamma och Pappa

Mina älskade föräldrar! Så fina!





Kommande bild får avsluta alla dessa midsommar-inlägg (ni skulle bara veta hur duktig jag har varit på att korta ner alla inlägg, det hade blivit minst dubbelt så många bilder till om jag inte hade kortat ner).


Midsommar - Simon och Esther

Simon och Esther! Det roligaste paret ever!!!






(Jag förstår att vissa av dom här bilderna kan skapa en del missuppfattningar, så jag kan ju förtydliga att Simon och Esther trivs väldigt bra som gifta och att Simon INTE är gravid.)

Midsommar - Jag trivs bäst i öppna landskap

Jag trivs bäst i öppna landskap... Na na naaa na na na naaa. Fast helst bakom kameran då, men jag lånade faktiskt ut den till min syster en liten stund.



Midsommar - Fotomodell

Så där, då har jag sovit några timmar. Typ fyra... Jag är svintrött och kommer förmodligen gå och lägga mig snart igen. Men först kommer... FLER bilder på min syster! :D Hon är perfekt att ha som fotomodell! :)





(SOFIA, du är ju snygg på ALLA bilder jag har på dig från i fredags! Gaah! Du måste få dom sen för jag orkar inte lägga upp alla! )


Midsommar - Min underbara bror

Simon är som vanligt snyggast i stan!




(Kära nån vad många inlägg det kommer bli om jag ska lägga upp alla mina favorit-bilder från igår! Hm... Jag ska nog sova på saken och se om jag kanske kan korta ner det lite imorgon. God natt!)

Midsommar - Min underbara syster

Okej, då kommer lite fler bilder från midsommarafton nu då! Först ska jag berätta att jag höll till i Hovsta hemma hos mina fantastiska föräldrar. Dit kom även min storasyster, min storebror med fru och min farbror. Först ut blir bilder på min underbara syster!



Midsommar

Jag har så GALET många fina och roliga bilder från midsommaraftonen igår! Vänta du bara, du ska få se dom inom kort (idag/imorgon)! Så länge får du njuta av dom här:




Idag

Idag regnar det. Och jag sitter inne och målar mina naglar.



Hemma hos Amanda

Jag var hemma hos Amanda idag. Det var längesen vi spelade och sjöng tillsammans så det var på tiden helt klart. Mysigt att få umgås och äta mat tillsammans också! :)



Sommarfest

Några sköna bönor från sommarfesten igår. Christina, Crista, Rakel och Harry!



Godisstopp

Från och med NU har jag godisstopp! Jag har tidigare klarat mig i 5 månader utan det söta och funderar på att slå det rekordet. Det är inte gott med för mycket av det goda så heja mig nu!


Plattång

Jag vet inte om jag kanske borde lära mig att fixa i ordning en ny frisyr... Jag plattar liksom håret typ varje dag... Liksom typ.



Filmtajm

Jag var så skeptisk till den här filmen innan jag såg den... Kära nån. Den innehåller ju vampyrer och det tyckte jag verkade skrämmande. Många sa att den inte alls var så farlig som man skulle kunna tro så jag bestämde mig för att ge den en chans. Nu är den min favorit film!


Plaskblöt

Man ser väl knappast att jag är plaskblöt från topp till tå, men det är jag! Och nog skulle jag kunna hänga läpp över det, men jag väljer att se det positiva i att det regnade idag - jag har nu en ren cykel!


Igår

Igår var jag hemma hos Joanna och åt jordgubbar. Det var så trevligt så. Trevligt med jordgubbar och trevligt med skönt sällskap!



Missa inte det!

Jag vet att ni är ett par stycken som hälsar på min blogg lite då och då, men ni missar väl inte att jag lägger in flera inlägg på en dag ibland!? Det får ni ju inte missa... Så... Missa inte det helt enkelt! Scrolla ner på sidan och se till att inget missats, okej!? Okej! Vi säger så! Bra! Hejdå!



(Lite överexponerat jag vet, var tvungen att testa lite bara...)

Pelargon

Nu är det tantvarning på mig! TITTA bara vad jag har på min uteplats... En pelargon!



Middag


Hemma hos Sofia




Pyssel



Jag blev som ett litet barn i en leksaksaffär när syster plockade fram alla sina lådor med pyssel tidigare i veckan. MÄNGDER av pärlor, paljetter, snören och papper i olika färger! Och ännu mer därtill! Vilken lycka hihi.

Tuff och hurtig





Tuff och hurtig, det är min syster det! Och i övrigt blåste det som sjutton när hon och resten av hurtbullarna på Friskis & Svettis tränade på Vätterstranden häromdagen. Ja, hujeda mig va det blåste!

Ögonfransar




Titta på mina ögonfransar! Så långa och fina, men bara för en dag... Suck...

Min syster och jag






Min
syster och jag i sommarsolen.