MargretheNu har jag äntligen börjat samla på rejäla margrethe-skålar i härliga färger och olika storlekar. Nu vill jag ha en liten vit också, sen är jag nöjd. Eller, en lila vore gött också. SEN är jag nöjd. ;)

Jag älskar att diska! Eller!?Lunch-sällskap

Mitt jobb är nog ett av dom bästa jobben som finns, jag har faktiskt ingenting att klaga på. Förra veckan följde mamma med till exempel. Det är ju GULD att kunna ta med sällskap lite då och då! Speciellt trevligt under lunchrasten! :)


Pappa och jagSimonSmile for the cameraGrattis Esther!Mysigaste balkongenMin systers balkong är nog den mysigaste balkongen jag sett...

Sofia
MUMS!Maränger, grädde, banan, choklad och jordgubbar... MUMS säger jag bara!

Linda WallBröllopsgäst på bröllopsfest
Anna

"You may now kiss the bride..."I lördags var jag på det bästa bröllopet jag någonsin varit på! Mina vänner Linda och Per gifte sig och vigseln var så skön och avslappnad. Musiken var helt i min smak och vigselförrättaren hade en skön balans mellan det äkta seriösa och det roliga skämtsamma, helt fantastiskt med andra ord. Och Linda & Per var ju så fina - Vilket par alltså! TippTopp!

Molnigt
Vitsippor
Nytt i köksskåpetTvå fräscha blåa assietter fick följa med mig hem i förrgår. Nu funderar jag på om jag ska köpa två till i samma färg eller köpa fyra till fast i två andra färger...

Jag älskar ju det mesta som är färgglatt, det vet ni kanske vid det här laget. MEN, jag är ganska petig. En del färger går hem, andra inte. Jag vet vad jag gillar och vad jag inte gillar helt enkelt. Jag har mycket färg här hemma, men inredningen får absolut inte bli för rörig! Samtidigt som jag blandar in mycket färg här och där så vill jag ha det ljust och stilrent. Om jag fick välja så skulle alla väggar vara vita och möblerna skulle vara antingen vita eller mörkbruna (lite blandat kanske för att min syster ska kunna hälsa på utan att svimma av att det är alldeles för sterilt haha). Men som sagt, är bara grunden stilren så kan jag gå loss på hur mycket färgglatt som helst, nästan. ;)

Fotoalbum i min smak