Tjejerna som vet

Tjejerna som vet hur man poserar.

GlädjeEfterrättDet bjöds även på efterrätt. Jordgubbar, hallon, grädde och mörk choklad. Det var gott, men jag erkänner att jag hävde på lite väl mycket socker på bären... ;)

Mumsfilimumma


Jag och Mikaela tog en sväng förbi Bettan igår. Hon bjöd oss på middag. Vi fick bandpasta, lax och grönsaker. Värt att nämnas är att laxen hade ett täcke av fetaost-och-soltorkade tomater-kräm. Mumsfilimumma!

En puss på kinden till Gud!

Det trodde jag då aldrig... Tänka sig att det kunde vara så här härligt att finnas till! Jag skulle vilja ge Gud cred för det. En puss på kinden och en bukett rosor till honom! ;) Snart kommer ett lite längre inlägg också. Jag ska bara skriva klart det först. Under dagen här. Håll tillgodo! :)

Tablettaskar
Jag sitter i bilen en hel del på jobbet och då gäller det att hålla sig vaken, koncentrerad och fokuserad. Man behöver hålla energin uppe helt enkelt, därav detta lilla förråd med tablettaskar. Perfekt!

Världens bästa Simon :)
Dukat för fest
Som sagt, rena hotellet när man spenderar en helg hos mamma. ;)

It's time for Maxi Yatzy

Att spela Maxi Yatzy är en trevlig sysselsättning om du frågar mig. Det är ett soft tidsfördriv liksom. Och med dessa extremt härliga tärningar blir det om möjligt ännu trevligare och softare.

Hotellfrukost?
Helgfrukost hos mamma känns alltid lyxigt. Det bjuds på flera sorters bröd, flera sorters pålägg och bäst av allt - färskpressad juice! Rena hotellet.