GRATTIS!Ursäkta mitt tjat men, än en gång: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA! :)

Hos Simpen & Klimpen (Simon & Esther)

På mitt kylskåpDet är på tidenJag diskar bort en stooooor hög av disk just nu... Det är på tiden.

Pappa
Igår jobbade jag tillsammans med min fina pappa. Kul med sällskap för en gångs skull! ;)

Snygg-pillerKänner du dig ful? Varsågod, ta ett snygg-piller! ;)

Det måste upplevasDet är inte första gången någon kommer med en överraskning som passar mig EXAKT i smaken. Igår när jag kommit hem plingade Bettan på dörren. Hon hade med sig blommorna ni ser här ovanför, till MIG! Jag vet att det här kan låta väldigt klyschigt, men jag får tårar i ögonen när jag inser att någon har tänkt på mig bara så där apropå ingenting. Vad har jag gjort för att förtjäna sånt här? Åh, det är så svårt att visa sin tacksamhet. Det är så svårt att förklara en känsla. Det går nog inte ens. En känsla måste upplevas. Precis som med Gud. Han måste upplevas för att man ska kunna förstå varför folk tror på någon som inte syns.


Snygga underlägg
Dom här fräscha underläggen (plus två till) fick jag för några år sedan (i inflyttningspresent) av Crista och Andreas. Varje gång jag plockar fram dom blir jag överlycklig - dom är ju så snygga!! :)


Harry och Valter i vagnen
Febe
Valter
Harry
Hos Hugossons
Jag kunde inte låta bli att ta fram kameran när jag och Bettan var barnvakt i helgen. Stackars kids haha, jag har massor med härliga bilder på dom nu! Jana ville dock inte vara med på bild (men att hennes händer är med på ett hörn här uppe gör nog ingenting). Snart kommer fler bilder på sötnötarna, men först: Observera Rakels uuuurfina bukett med tulpaner! :)

SofiaJobbar...Kärlek

Esther & Simon

Lycka
Sofia & Mamma

Påskamiddan

Spegel spegel på väggen där...
Brudar
Mamma börjar vänja sig vid kameran nu... ;) Och Sofia är van sedan länge haha!

Happy Easter everybody!