GRATTIS!



Ursäkta mitt tjat men, än en gång: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA! :)

Hos Simpen & Klimpen (Simon & Esther)





På mitt kylskåp



Det är på tiden



Jag diskar bort en stooooor hög av disk just nu... Det är på tiden.

Pappa




Igår jobbade jag tillsammans med min fina pappa. Kul med sällskap för en gångs skull! ;)

Snygg-piller



Känner du dig ful? Varsågod, ta ett snygg-piller! ;)

Det måste upplevas



Det är inte första gången någon kommer med en överraskning som passar mig EXAKT i smaken. Igår när jag kommit hem plingade Bettan på dörren. Hon hade med sig blommorna ni ser här ovanför, till MIG! Jag vet att det här kan låta väldigt klyschigt, men jag får tårar i ögonen när jag inser att någon har tänkt på mig bara så där apropå ingenting. Vad har jag gjort för att förtjäna sånt här? Åh, det är så svårt att visa sin tacksamhet. Det är så svårt att förklara en känsla. Det går nog inte ens. En känsla måste upplevas. Precis som med Gud. Han måste upplevas för att man ska kunna förstå varför folk tror på någon som inte syns.


Snygga underlägg




Dom här fräscha underläggen (plus två till) fick jag för några år sedan (i inflyttningspresent) av Crista och Andreas. Varje gång jag plockar fram dom blir jag överlycklig - dom är ju så snygga!! :)


Harry och Valter i vagnen




Febe




Valter




Harry




Hos Hugossons




Jag kunde inte låta bli att ta fram kameran när jag och Bettan var barnvakt i helgen. Stackars kids haha, jag har massor med härliga bilder på dom nu! Jana ville dock inte vara med på bild (men att hennes händer är med på ett hörn här uppe gör nog ingenting). Snart kommer fler bilder på sötnötarna, men först: Observera Rakels uuuurfina bukett med tulpaner! :)

Sofia



Jobbar...



Kärlek





Esther & Simon

Lycka




Sofia & Mamma

Påskamiddan





Spegel spegel på väggen där...




Brudar




Mamma börjar vänja sig vid kameran nu... ;) Och Sofia är van sedan länge haha!

Happy Easter everybody!