Veckan via InstagramIbland orkar man bara inte anstränga sig. :)Vårigt.Modegalan på Stortorget.Vi hamnade i en fotostudio och Snygg-Marian fick agera modell.

Taggad på färg
Under vinterhalvåret är jag inte så pigg på en massa färg på naglarna (i alla fall inte hela tiden), men så fort marken är torr och solen börjar värma så blir jag genast väldigt taggad igen.

Veckan via InstagramCool tavla. Hade köpt den direkt om den passat in färgmässigt.Snyggt pussel, lånat av syrran.En tidig morgon.Mmm. Popcorn.

Turquoise plastic is fantastic
Turkosa salladsbestick i plast. Det är nästan så man vill äta sallad till lunch varje dag.

Två favoriterTvå bilder från telefonen (utan filter) som jag tycker blev väldigt snygga. Den första är från en promenad hem från stan i vintras. Partyljus eller vad! Den andra är från en solig tågstation i Skåne.

Vardag via Instagram del 2Årets första tulpaner.Jag i korsörhänge.En vintrig soluppgång.Tidsfördrivet Land&Stad. Gemensam frukost.Uppe i Svampen med systra mi.

Vardag via Instagram del 1

Det har efterfrågats Instagram-pics här på bloggen. Okej okej, jag ska bli bättre på att dela med mig av dom här. Till en början lägger jag upp några favoriter från det album jag har:Morgonpromenad.Jag i väntan på sällskap i Karlstad.En av alla frukostar.Ginas nya jeanskollektion.Fika istället för lunch.Rynningeviken med Becca.

Ps. För er som inte vet, Instagram är en iPhone-app där man kan lägga på olika
färg- och effektfilter på sina bilder.