Turkosa kuddar

 
Ända sen jag såg dessa turkosa kuddar på Lagerhaus så har jag suktat efter dom. Nu finns dom i min soffa och det blev så bra! Ännu en julklapp som jag tackar allra hjärtligast för. Dom funkar alldeles utmärkt som sittkuddar på golvet också.
 

Utskrift

 
Att läsa bloggar stjäl inte bara tid - det ger inspiration och ideér också! Som att skriva ut Instagram-bilder på fotopapper till exempel. Jag var tvungen att prova och det blir hur snyggt som helst! Nu funderar jag på om jag ska ha dessa som kollage eller klippa isär dom som tanken var från början...?
 
Ps. Känns som att färgpatronerna i skrivaren kommer ta slut fort, det här var ju kul!
 

Då ska vi se...

 
Då ska vi se om jag får till det. Jag ska alltså testa att blanda in lite oranget i köket. Om det inte blir bra så kör jag på bara rosa igen som jag fortfarande inte tröttnat på efter så många år. ;)
 

Smyckesträd

 
Tadaa, en av alla fina julklappar jag fått är på plats - ett smyckesträd! Perfekt till alla örhängen och ringar som så lätt blir en enda röra annars. Nu passar även glasburkarna in som jag köpte i våras nångång men inte riktigt blev vän med, dom blev ju kanonbra tillsammans med trädet. :D
 

And I totally love them!

 
Ja ni, jag snöar så lätt in på vissa saker (och vissa färger) så för er som följt bloggen länge blir det kanske ibland lite inte-så-mycket-nytt-det-här-har-vi-väl-typ-redan-sett-förut-som-till-exempel-inlägg-om-sockor. Men det är liksom sånt ni får stå ut med. I julklapp fick jag dom här sockorna and I totally love them!
 
Ps. Det är väl egentligen ett par strumpor, men jag använder dom som sockor. :)
 

Rosa och orange

 
Innan jul hittade jag dom här små burkarna på Åhléns och kände bara att jo, dom här vill jag ha. Hur snyggt är det inte med kombinationen rosa och orange liksom!? Däremot har dom fått stå lite i skymundan för att jag haft mest mörkrött julpynt. Nu ska det röda dock bort och sen blir det jag som adderar oranget till det rosa i mitt kök. Synd bara att det är julmotiv på burkarna... Fast vi kan väl kalla det vintermotiv istället så passar dom in ett tag till. ;)