Idol

Åh kära nån! Jag sitter och tittar på Idol, Karolina gick precis av scenen och jag sitter här och är helt galet förbluffad. Alltså, hur kan man vara så duktig!? HUR??? Jag sitter fortfarande och ryser... Helt fantastisk var hon!

Om jag får bestämma så ska hon vinna. Erik ska komma tvåa. Reza ska bli trea. Och nu hör jag att Tove är grymt duktig hon också. Då får hon bli fyra då. :)


Kommentarer
Postat av: Linda

Nog var hon grym hon den där karolina! sicken tjej, och närking också ;) vad nu det har med saken att göra.

Fast jag skulle vilja lägga till jon på prispallen, sen vilken placering han får vet jag inte..

mm det var längesen jag brydde mig så här mkt om idol..men vad gör man på kvällarna klockan åtta när man är sjuk och inte kan göra annat än att...titta på tv?

:)

2009-10-01 @ 21:39:53
Postat av: Hanna Gadd

Idol är tyvärr inte lika kul som det en gång va tycker jag:-( Stackars Camilla alltså! Helt sjukt!

Men Carolina va jätteduktig ikväll! Hoppas juryn tar med Reza till ikväll:-)Annars gillar jag "jamie Oliver" Nicklas, han som kom med och inte Pjotr...:-)

2009-10-02 @ 16:30:48
Postat av: hanna-mia

linda: ja, heja närkingen! :) tjaa, jon är okej, men får ingen plats på min lista. ;) hehe, jag lyckas alltid fastna vid idol. oavsett om jag är sjuk eller inte. men va tråkigt att du är sjuk linda! krya på dig!! kramkramhanna: JA, fy så pinsamt för camilla alltså! det där lär hon ju få höra ett tag. menade du calle, som är lik jamie..? eller? inte nicklas va? i övrigt har du kanske rätt, idol var bättre förr. fast jag gillar denna juryn bättre. och nog är det väl ganska hög nivå på sångarna i år!? kul att dom tar in fler som är över 17 också! :)fast hörrni, mariette får vi ju inte glömma! hon är sjukt duktig! jag tror minsann att jag plockar in mariette på min lista också. då är alla mina favoriter på plats i alla fall! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback